in

Nina Badrić otvoreno o razvodu

Nina Badrić otvoreno o razvodu

Pevačica ogolila dušu.

Nina Badrić večeras će održati solistički koncert u MTS dvorani, a ovom prilikom je popričala sa pripadnicima sedme sile.

Prvo je otkrila zbog čega pusti suzu.

„Nedavno sam plakala. Volela bih da mogu da plačem svaki dan, jer suze leče. Ima perioda kada ne mogu jednostavno da plačem. Uglavnom najviše me rastuži ljudska nepravda. Nepravda me izbija iz cipela“, rekla je pevačica koja je govoria i o razvodu.

„Bila sam u braku 12 godina i to je već prošlo vreme za mene. Bio je to nekakav period mog života, ja ga se sećam po više-manje lepim stvarima. Ljudi uvek imaju svoje razloge zašto nešto ne uspe. Moram da priznam da je razvod jako grozna stvar, da je vrlo teško preživeti. To je jedna veoma velika trauma za oboje, bez obzira kakav god brak bio. Uvek mi bude žao kada pročitam da se neko razvodi jer sam sama prošla kroz to i znam da je teško“, priznala je Nina.

Nina Badrić je bila u braku sa Bernardom Krasnićem. Tri godine nakon zaključenja braka su doživeli veliku buru kada su raskinuli. Međutim, došlo je do pomirenja, ali su opet usledile brojne trzavice. Definitvni kraj i razvod desio se 2012. godine, a Nina je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu.

„Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao“, izjavila je ranije pevačica.

BONUS VIDEO: Nina Badrić: Kako sam Georgijevu „upala“ na koncert