in

NIKOLA KOJO JE DECENIJU KRIO NJEN IDENTITET! Olga mu je bila VELIKA ljubav, jednoga dana se samo spakovala i otišla

Foto: Youtube printscreen

Bivša devojka Nikole Koje tokom veze sa glumcem nije želela javno da se eksponira. Deceniju je dramski umetnik i nekada jedan od najvećih beogradskih zavodnika krio njen identitet, a čak je i na pitanje ima li devojku tada odgovarao odričnim odgovorom, time čuvajući intimu svoje izabranice.

Reč je o stomatologu Olgi Popović, sa kojom je delio i dobro i zlo. Njihov odnos nimalo se nije razlikovao od bračnog, a pričalo se i da je šarmantna crnka bila veoma tolerantna prema zvezdi domaće kinematografije, te da je u potpunosti uvažavala njegovu sklonost ka boemskom životu.

Nikola Kojo
foto: Vladimir Lukić

Prijatelji su joj navodno savetovali da stavi tačku na ljubav sa njim, ali je ona to odbijala da učini nadajući se promeni. Budući da bolji dani nisu dolazili, rastanak je bio neizbežan, stoga je samo jednoga dana prelomila, spakovala kofere i iselila se iz zajedničkog stana. Odluku da ostavi glumca bivša devojka Nikole Koje donela je oko proslave Nove 2007. Godine, da bi ubrzo otputovala u Australiju kod rođaka gde je provela praznike. Dramski umetnik je tada u Beogradu ostao sam, a mada je bio ludo zaljubljen u Popovićevu i razvoj događaja mu je teško pao, vrlo lako je utehu pronašao u drugoj dami, čak 12 godina mlađoj.

Nikola Kojo
foto: MONDO – STEFAN STOJANOVIĆ

Naime, svega par meseci od Olginog odlaska Nikola je upoznao sadašnju suprugu, manekenku rodom iz Sarajeva Aleksandru, vrlo brzo ju je predstavio u javnosti, potom i oženio, a par godina kasnije dobili su i tri ćerke.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Story)