NIKO NE MOŽE DA POVERUJE DA EDI MARFI IMA TOLIKO DECE! Glumac napunio 60 GODINA, a toliko je BOGAT ČOVEK! (FOTO)

Holivudski glumac Edi Marfi (60) otkrio je da se redovno sreće sa dve vrste reakcija kada ljudi saznaju koliko on zaista ima dece.

Edi je pre 3 godine postao tata i to deseti put, pa je tim povodom okupio svu svoju decu kako bi snimili porodični portret kakav se ne viđa često.

Dok je njegov najmlađi sin napunio 3 godine, njegovi najstariji sin i ćerka već imaju 33 godina, a potomaka se dotakao i gostujući u emisiji kod Elen Dedženeres.

foto: Print Screen Youtube

“Smešno je. Muškarci me gledaju kao da sam lud i pitaju se koliko je to sve koštalo. A žene, mislim da u tome vide nešto seksi”, uveren je Marfi.

Ali, kakve god bile reakcije, priznaje da je srećan što ima toliko dece, a otkrio je kako je nedavno dobio i prvo unuče.

Marfi ima petoro dece sa svojom prvom suprugom, Nikol Mičel. Pre toga je sa svojom devojkom, Polet Meknili, dobio sina, i još jednog sina ima sa bivšom devojkom Tamarom Hud.

Edi Marfi
foto: Profimedia

Glumac ima i ćerku sa bivšom članicom grupe Spajs Girls, Melani Braun, koju je priznao tek posle DNK testiranje, koje je utvrdilo da je on otac.

Sa manekenkom Pejdž Bučer se oženio u septembru 2018, i sa njom ima sina i ćerku.

Bonus video:

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso)