Nikad uži struk i zabrinutost fanova! (FOTO)

Holivudska glumica Rebel Vilson još pre nekoliko meseci dostigla je svoj cilj i smršala do 75 kilograma, što je prvobitno i bio njen cilj, no ova dama je i nakon toga nastavila da vodi specifičan režim ishrane i treninga, što je rezultiralo daljim gubitkom kilograma, premda ne tako intezivnim kao ranije.

Simpatična plavuša nedavno se ponovo pohvalila novom figuru, pozirajući u crnoj bluzi i uskim bermudama, a rešila je i da širokim kaišem istakne nikad uži struk!

Ubrzo nakon toga podelila je još jednu fotografiju na Instagramu, ovog puta sa poznate plaže na Floridi, a na njoj je vidimo u jednodelnom kostimu i sa velikim šeširom.

foto: Instagram

Rebel zaista izgleda neverovatno, posebno ako uzmemo u obzir da je u jednom trenutku njenog života brojka na vagi pokazivala čak preko 110 kilograma. Tako da nas nije iznenadilo što je dobila preko 600 hiljada lajkove, ali i brojne pozitivne komentare.

“Predivna si”, “Bila si i pre predivna, a i sad si. Čestitam na trudu koji si uložila u ovo. Znam da je teško”, “Vau, kako si zgodna”, “Tako si seksi”, “Vrela si, Rebel”, samo su neki od hiljade komentara i komplimenata.

Inače, glumica se pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina. Takođe, postoji još niz propisanih pravila:

zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein

doručak je obavezan, a večera se preskače

zabranjeno je jesti posle 16h

smanjen je unos mleka i glutena

hrana mora da se temeljno žvaće – svaki zalogaj bar 40 puta

dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati.

(Espreso)