in

“Nijedno živo biće ne zaslužuje doživotni zatvor”

“Nijedno živo biće ne zaslužuje doživotni zatvor”

Pevačica poslala savet roditeljima.

Jelena Karleuša je poznata kao borac za prava životinja.

Kako je poslednjih dana aktuelna tema premeštanja Beo Zoo vrta na Adu Safari, pevačica je iskoristila trenutak da da svoje mišljenje i o zoološkim vrtovima.

Kao što je i očekivano, Jeleni se ne dopada njihov koncept i smatra da je to „najokrutniji način zarobljavanja životinja“.

Foto: Instagram/karleusastar

„Zoo vrtovi su jedna od najbizarnijih, najsebičnijih i najokrutnijih izmišljotina ljudske vrste! Učite svoju decu da je monstruozno i okrutno zarobljavati životinje, a zatim ih do smrti držati u kavezima! Životinje ne služe za zabavu ljudi, životinje ne postoje da bi ih mi koristili kako mi hoćemo! Životinje su živa bića sa apsolutno istim pravom na život i slobodu kao i ljudi! Učite svoju decu milosti prema životinjama, učite ih da poštuju, cene i čuvaju životinje! Učite ih da životinje imaju i porodicu i emocije! Duboko verujem da će naša deca ispraviti svako zlo koje smo kao vrsta učinili svim životinjskim vrstama! Čovek, kao jedna od životinjskih vrsta na ovoj planeti predstavlja najveće zlo i pretnju svemu živom! Stop Zoo vrtovima! Stop ubijanju i zlostavljanju! Ni jedno živo biće ne zaslužuje doživotni zatvor!“, napisala je Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Jelena je već kritikovala lovačka udruženja, a zbog toga je ušla i u sukob sa nekim poznatim ličnostima poput Vuka Kostića.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit