in

Nije vredeo ni prsten od 2,5 miliona dolara, a i optuživana je za zlostavljanje starijih! (FOTO)

Nije vredeo ni prsten od 2,5 miliona dolara, a i optuživana je za zlostavljanje starijih! (FOTO)

Medijski magnat i jedan od najbogatijih ljudi na planeti Rupert Merdok (92) i En Lesli Smit (66), zubarska tehničarka po zanimanju, raskinuli su veridbu samo dve nedelje nakon  što su najavili da će se venčati krajem leta. 

Kako su ispričali prijatelji para, a prenose svetski mediji, Rupert i En i dalje se vole, ali ona nije mogla da se nosi sa stalnim pritiskom javnosti i time što se pratio svaki njen korak. Par je sporazumno doneo odluku da se rastanu, a to je, inače, peta veridba čuvenog medijskog magnata i milijardera.

Profimedia

Rupert je zaprosio En posle šest meseci veze i to dijamanstkim prestenom vrednim 2,5 miliona dolara

Prsten od 2,5 miliona dolara

Rupert i En su se upoznali prošlog septembra na degustaciji vina u Kaliforniji i to samo mesec dana nakon njegovog poslednjeg razvoda od bivše manekenke Džeri Hol. Dve nedelje kasnije Merdok je pozvao En da se vide i otad su nerazdvojni. Tačno šest meseci kasnije, 17. marta, on ju je zaprosio dijamanstskim prstenom od 11 karata koji vredi gotovo 2,5 miliona dolara. 

– Bio sam veoma nervozan. Plašio sam se da se zaljubim jer sam znao da će mi to biti poslednji put. Bolje je da bude. Srećan sam – rekao je Merdok za Njujork tajms povodom veridbe.

En je udovica 14 godina, a njen pokojni suprug takođe je bio u medijskom biznisu.

Poput Ruperta i moj suprug je bio biznismen, radio je na razvoju lokalnih novina, radija i TV stanica. Ja “govorim” Rupertov jezik, delimo ista uverenja, a ovo nije moj prvi brak tako da znam šta mogu da očekujem. Ova veza je Božji dar za nas oboje i srećni smo – rekla je tada En.

Dve nedelje kasnije, par je doneo zajedničku odluku da se rastanu i otkažu venčanje.

Rupert i dalje voli En. On joj se divi, poštuje je i smatra da je neverovatna žena. Sviđa mu se što je tako mirna i neverovatno jaka. Ali, ona jednostavno nije mogla da se nosi sa stalnom pažnjom medija. Seli su, porazgovarali i doneli zajedničku odluku da se rastanu – rekao je prijatelj para, a prenosi britanski Dejli Mejl.

Četiri braka i šestoro dece

Odluka o rastanku čuvenog para došla je nakon skandala koji je izbio prošlog meseca kada je otkriveno da je En u sudskom sporu sa porodicom svog pokojnog supruga Čestera Smita oko vlasništava nad vinogradom. En je optužena za “finasijsko zlostavljanje starijih” i uskraćivanje nasledstva svojim pastorkama. Ona je sve negirala, a sud je presudio u njenu korist.

Rupert Merdok, čije se bogatstvo procenjuje na 17,6 milijardi dolara, bio je četiri puta u braku. Sa stjusardesom Patrišom Buker bio je u braku 10 godina, a imaju ćerku Prudens. Njegova druga supruga bila je Ana Merdok Man s kojom je bio u braku od 1966. do 1999. i imaju troje dece – Elizabet, Džejmsa i Laklana. Potom je treći put stao na ludi kamen sa Vendi Deng, a brak je potrajao 14 godina. U njemu je dobio dve ćerke, Grejs i Kloe. Nakon razvoda venčao se sa Džeri Hol, bivšom nevenčanom suprugom Mika Džegera. Brak sa Džeri potrajao je šest godina, a par se rastao u avgustu prošle godine.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: