in

NIJE SAMO MELJNIČENKO UDATA ZA MILIJARDERA!OVA MODELSICA ZAVELA JE OSNIVAČA GUGLA:Evo kako danas izgleda njen život

Ivana je nekadašnja članica grupe “Models”, a 2005. godine je napravila prekretnicu u životu. Ona je bila veoma uspešna i kao pevačica i kao model.

foto: Facebook/Ivana berendika

Ona je 1999. godine odlučila da napusti grupu “Models” i da krene trbuhom za kruhom u inostranstvo. Uz posao, u Njujorku je upisala i studije iz oblasti arhitekture i dizajna.

Ivana je ostvarene na svakom polju, uspela je i da nađe ljubav svog života, za koga se i udala 2005. godine. Njen izabranik je Tomas Jermoluka, jednog od osnivača kompanije Gugla.

– Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim – govorila je svojevremeno Ivana Berendika za medije o svom dve decenije starijem suprugu.

Oni su se venčali na Bahamima, a ceremonije je bila u “Ocean Club-u” , u kome su brojne svetske zvezde izgovorile sudbonosno “da”.

Na venčanju je Ivana izgledala bajkovito, a od tada, pa do danas, ona živi život iz snova. Ljubav sa Tomasom krunisana je blizancima Zoi Mej i Kai Nikolom, a njena karijera takođe raste uzlaznom putanjom.

Naime, 2014. ona je pokrenula liniju nakita, koji do danas dizajnira, a dame koje nose njen nakit su Megan Markl, Kajli Džener, Niki Minaž i mnoge druge.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Najžena)