Ni RAK je neće usporiti u odluci!

Marina Tucaković piše pesmu za ćerku pokojnog Džeja Ramadanovskog Mariju Ramadanovski, koja je rešila da krene očevim stopama i postane pevačica.

Naš najpoznatiji tekstopisac kaže da neće dozvoliti da je rak dojke uspori u radu i napominje da će na vreme završiti debi album mlade pevačice.

– Tačno je, radim pesmu za Džejovu Mariju. Biće to stilski potpuno suprotno od onog što je njen otac pevao. Pa mora da se razlikuje, ne može da bude sve isto! Melodija i tekst su baš simpatični, ona je mlada i slatka i može da uspe na estradi. Biće zvezda, samo treba da bude vredna i poslušna – kaže za Informer Marina.

foto: Printscreen Instagram

Iako redovno ide na hemoterapije, stiže da piše i za još nekoliko pevača.

– Teško je sada praviti muziku jer stalno treba da bude nešto novo i drugačije. Sarađivala sam sa svima, i sa zvezdama i sa ovim manje bitnima. Upravo sam završila pesme za Suzanu Jovanović, baš su “elegantne”. Ona ima i duet sa Peđom Medenicom, koji je fenomenalan. Završavam pesme i za Gabrijelu Pejčev i Saleta Matića – otkriva Tucakovićeva.

Marina Tucaković piše pesme i za najveću estradnu zvezdu Cecu Ražnatović:
– Naravno da radim i sa Cecom! Tražimo melodije za tekstove, ali nema ničeg pametnog za sada.

Bonus video:

PRIJA UZELA MIKROFON I ZAPEVALA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Pevačica dovela atmosferu do USIJANJA, orili se najveći hitovi! VIDEO

00:45

PRIJA UZELA MIKROFON I ZAPEVALA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Pevačica dovela atmosferu do USIJANJA, orili se najveći hitovi! VIDEO

(Espreso/Informer)