in

Neverovatna priredba Zorana Kesića ove subote u MTS dvorani, a stigao je i novi datum koji morate da ubeležite

Neverovatna priredba Zorana Kesića ove subote u MTS dvorani, a stigao je i novi datum koji morate da ubeležite

Nakon 6 godina, više od 50 nastupa na 3 kontinenta i jedne otkazane priredbe zbog „renoviranja bine“ u Subotici, Neverovatna priredba Zorana Kesića „Priče i pesme“ stiže kući, u Kesićev rodni grad.

Ovaj humorističko-satirično-muzičko-političko-edukativni spektakl biće održan ove subote, 8. aprila, od 20 časova u MTS dvorani.

Zašto Priče i pesme? Zato što izvođač Zoran Kesić priča i peva.

Zašto priredba? Zato što je malo stendap, malo predstava, malo konferencija za medije, malo muzički koncert, malo osnivačka skupština – dakle priredba.

Zašto je neverovatna? Zato što nijedna priredba nije ista. Svaka je obojena mestom izvođenja, aktuelnim trenutkom i trenutnim raspoloženjem izvođača i svaka je jedinstveni događaj koji će se, u tom obliku, desiti samo tad i nikad više – takoreći ne liči ni na šta.

Foto: Promo

Politika, seks, penzioneri, Bog, menstruacija, deca, korupcija, kondomi, fudbal, meditacija, mačke, selebriti status i lake droge samo su neke od tema o kojima Kesić priča i peva.

Spektakl upotpunjuje prateći bend sastavljen od apsolutnih muzičkih careva koji će pokušati da učine podnošljivim Kesićevo osrednje pevanje.

„Neće biti loše, možda bude i dobro“, našalio se Zoran Kesić.

Zbog rasprodatih karata, Zoran Kesić je dodao još jedan datum – 17. maj. Karte možete kupiti na blagajnama MTS dvorane, kao i na sajtu tickets.rs.

BONUS VIDEO: Trotoarska kampanja. Miloš Francuz i Milica Lažljivica