in

Nenad Jezdić ovako govori o supruzi i braku

Nenad Jezdić ovako govori o supruzi i braku

Glumac retko govori o svom privatnom životu.

Iako svi znaju da nabroje filmove i serije u kojima je Nenad Jezdić igrao, malo ko zna detalje o njegovom privatnom životu.

Naime, on ima suprugu Saru i četvoro dece, a sa suprugom je odlulučio da pobegnu iz grada i počnu život na selu.

Detalje o svojoj porodici čuva dalje od očiju javnosti, ali je jednom prilikom govorio o svojoj supruzi, njihovom venčanju i braku.

„Kada sam rekao ‘da’, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: ‘Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano’. Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu. To je nešto čime se ja vodim“, rekao je Jezdić.

Njegova supruga Sara Jezdić ne voli da se pojavljuje u javnosti.

Nenad Jezdić FEDIS nagrade nagrada
Nenad Jezdić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života“, rekao je glumac, prenosi „Blic“, pa se prisetio kako nisu bili baš u idealnoj situaciji u trenutku kad su stvarali porodicu:

„Kad smo moja supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg. Ljudi su užasno postali skloni samo uživanju. Posebno mladi ljudi. To je ono što se kaže – lezi lebe da te jedem. Ne može. Ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati.“

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji