in

Neda Ukraden o svojoj velikoj ljubavi

Neda Ukraden o svojoj velikoj ljubavi

Ćerka joj je na prvom mestu.

Pevačica Neda Ukraden udavala se samo jednom i to za reditelja Milana Bibliju.

U braku su dobili ćerku Jelenu, a pevačica je sada kazala i da je bivšem suprugu ostavila stan u kojem su živeli, a sa ćerkom se odselila.

„Nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla ‘ne’. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan, a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu“, rekla je Neda.

Pevačica je odlučila da se više ne udaje prvenstveno zbog ćerke.

Neda Ukraden Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Nisam se udala zato što sam žena koja ima dete. Ja sam prevashodno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite sa koferom gde hoćete. Ali kad imate dete… Dovesti dete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Ćerka je bila ušuškana, ja tu, dve bake, dve deke, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke“, rekla je Neda za „HRT-u“.

Prisetila se i jedne davne ljubavi sa hirurgom koga je napustila nakon što ju je uvredio.

„Desilo mi se to u životu. Imala sam divnu ljubav, jednog hirurga, koji je poludeo… Nije poludeo hirurg u smislu na hirurgiji, nego kod kuće. Zalupio je vratima, rekao je nešto ružno, strašno, i to je bio kraj naše veze“, ispričala je Neda.

BONUS VIDEO: Neda Ukraden posle 47 godina ponovo nastupa u Mts dvorani