in

Nećete verovati o kome je reč! (FOTO)

Foto: Damir Dervišagić, Youtube

Zadrugari polako pristižu u karantin gde će boraviti do useljenja u Belu kuću. Mnoga nova lica pojaviće se u petoj sezoni Zadruge, a među njima će se naći i Svetislav Stevanović Limeni.

Naime, u pitanju je fudbalski trener. Sa posebnim žarom je postao popularan nakon što se pre više od 13 godina na internetu pojavio snimak na kom se vidi kako na karakterističan način vodi utakmice svog Ratkova.

Snimci gde doziva čuvenog Dragana i nervira se što njegovi igrači ne rade ono što im je rekao su i danashit na društvenim mrežama, a njegove replike se i dalje prepričavaju.

Svetislav
foto: Youtube

Limeni je u sekundi postao Internet senzacija, a sve se dogodilo potpuno slučajno – njegov prijatelj i menadžer Jovan je „uhvatio“ momenat kada se Limeni nervira tokom utakmice i viče na svoje igrače – i sve ostalo je istorija. Nakon ovog snimka, Limeni je doživeo vrtoglavi uspeh, proputovao region i gostovao na brojnim balkanskim televizijama.

Posle prvog, slučajnog snimka, objavljivano je još njegovih snimaka sa treninga i utakmica, koji su uvek,bez greške, imali milionske preglede na Jutjubu, a i posle 13 godina, njegova popularnost ne jenjava.

U prilog tome govori i činjenica da je nedavno održao trening srpskim Jutjuberima i pokazao da je i sa 83 godine i dalje u formi i da nije prestao da praktikuje svoje čuvene metode.

Region ga je upoznao kroz ove snimke, ali sada je menadžer otkrio neke detalje koji nisu bili poznatijavnosti. Osim što je večiti zaljubljenik u fudbal i što nema požrtvovanijeg trenera, Limeni pomaže igračima iz svog tima i van terena. Neretko se dešavalo da im pomaže da poprave ocene u školi, vodi ihkod lekara, te ga deca iz fudbalskog kluba gledaju kao dedu.

(Espreso/Pink)