in

Ne zna se u šta prvo da se gleda, glumica pokazala sve adute! (FOTO)

Ne zna se u šta prvo da se gleda, glumica pokazala sve adute! (FOTO)

Glumica Jelena Gavrilović (39) je naše gore list, a polako, ali sigurno gradi i inostranu karijeru. Mnogima je prirasla srcu tokom učešća u šou takmičarskom programu “Tvoje lice zvuči poznato“, gde je pokazala veštu moć transformacije, kao i pevački talenat. Ovog puta je objavila fotografije u raskošnoj crnoj haljini od koje bukvalno zastaje dah. Da Jelena nema izvajano telo, prizor ne bi bio ni prineti ovome kakav je bio.

Haljina je poslednja u nizu kreacija koje je glumica ponela, a duga je, crna i po sebi ima štras. Dekolte je totalno u stilu Dženifer Lopez i doseže bukvalno do struka. Taman gde prestaje dekolte, na levom boku počinje šlic koji, pak, kao da ide od struka. Haljina ima vidno istaknute naramenice, a Jelena je dodatnim ukrasima od cirkona u kosi i šminkom, kod koje je dominantan bio crveni karmin, dočarala čar starog Holivuda.

Komentari na najnoviji stajling su se samo ređali.

– Predivna devojka u prelepoj haljini pokorila bi i Holivud –

– Ne ostavljaš mi izbora mila Jejo nego da te oženim da ne bih morao da varam sa tobom nikoga –

– Lepotica ….da , ali i vrlo talentovana i svestrana –

– Ubedljivo najlepša žena na Balkanu –

– Ti si sve što želim ja –

– Ova žena je pravi izazov –

– Gospođetina! – ređali su se komentari. 

Jelena odavno nije samo uspešna glumica, već je i nezaobilazno lice na mnogim događajima na kojima često dobije priliku da vodi program. Tako je bilo i nedavno u Njujorku, kada je Gavrilovićeva imala čast da bude domaćica gala događaja Serbian philanthropy u Gotham hall-u. Povod je bilo prikupljanje donacija za srpske studente, a Jelena je ponovo ponela 2 kreacije koje nisu prošle nezapaženo.

Jedna haljina delo je Darka Kostića, a u pitanju je duga crna čipkasta haljina sa kamenčićima i golim ramenima, izbor sa kojim ne možete pogrešiti na svečanim događajima. Poseban detalj bila je čoker ogrlica, kao i viseće minđuše, dok je glumičina kosa bila podignuta u visoku punđu.

Druga haljina je delo Stefana Đokovića, a u pitanju je efektna žuta toaleta dostojna holivudskih diva, koju je Jelena ponovo nepogrešivo iznela. 

BONUS VIDEO: