in

“Ne razumem ljude koji su u veri, a kada treba to ne pokazuju”

“Ne razumem ljude koji su u veri, a kada treba to ne pokazuju”

Seka Aleksić pojavila se danas u RTS-ovom studiju na Košutnjaku, kako bi primila Estradno-muzičku nagradu Srbije, koju dodeljuje Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije. 

Među prisutnim medijima, našla se i ekipa Nove.rs, a odmah na početku su svi pohvalili Sekin izgled.

Međutim, pevačica nije zadovoljna izgledom.

„Naravno da ne. Zadovoljna sam duhovno i emotivno, ali sa kilogramima naravno da nisam“, rekla je Seka.

Seka je nedavno napunila 42 godine.

„Godine ne brojim. Vodim se onim da je bitno kako se čovek oseća, ali kad vidim svoju decu tada shvatim da sam stvarno malo starija. Osećam se dobro, godine mi ništa ne znače“, dodala je ona i kazala da je prvenstveno poželela zdravlje.

„Poželela sam da ni jednu ženu niko ne ubije, da se ne maltretira, da budu onakve kakve su rođene, a to je jake i iz ljubavi. Žene moraju da se zalivaju kao cvet, ako želite da budu lepe i srećne. Podrška svim ženama, da govore o tome. To naravno važi i za decu i za muškarce“, iskrena je ona.

Seka Aleksić Foto: SEMUS

Pevačica je potom otkrila šta je dobila od svojih najbližih.

„Veljko me je u ponoć iznenadio, kupio mi je cipele, on zna šta volim. Od sinova sam dobila ogrlicu, neka bižuterija, a Jakov je došao kod mene i rekao ‘mama, kupio sam ti dijamante’ (smeh)“, rekla je Seka.

Prokomentarisala je i spekulacije da su koleginice ljubomorne na njen brak.

„Što su ljubomorni? Treba da se ugledaju onda. Ja sam se kroz život trudila, da kada mi se kod neke kolegnice nešto sviđa, to bude poučno za mene, da ja budem bolja, ali nikako iz neke mržnje. U braku mora da postoji razumevanje pre svega. Veljko i ja se ne svađamo previše, ali svakako da moraju da postoje nesuglasice.“

Seka Aleksić Foto: SEMUS

Kako tvrdi, ona još uvek veruje u pravu ljubav bez interesa.

„Verujem u dobre ljude, verujem da postoje dobre i poštene devojke koje čekaju svog princa i verujem u pravu ljubav. Moramo da prihvatimo da je, ipak, sistem vrednosti potpuno izvrgnut. Ja nisam deo toga, uvek ću glasno govoriti šta mi se ne dopada i uvek ću glasno propagirati porodicu, veru i ljubav“, dodala je Seka.

Nakon što je objavljena vest da je preminuo Saša Vidić, Seka nije krila tugu, a onda objavila komentar zbog kojeg su svi pomislili da je direktno udarila na Cecu Ražnatović.

„Nikada vam to neću reći, ali nikada neću razumeti ljude koji su u veri, a kada treba to da pokažu, ne pokazuju. Može da se spekuliše bilo šta. Moje mišljenje je ako si vernik – vernik si, nemoj mi mehanički biti vernik“, kratko je odgovorila pevačica, a onda se osvrnula na to kako je primila vest o smrti svog dugogodišnjeg saradnika.

„To je bio šok za mene, teško mi je zbog toga. Iznenada se to desilo, javio se u bolnicu sa tegobama. U kontaktu sam sa njegovim najbližim članom porodice, to je njegov rođak iz Beograda. Pamtiću ga po njegovom veselom duhu, on je i mene prozivao, ali ja sam mu praštala. On mi nešto kaže o tome, a ja mu odbrusim ‘mače, pusti me toga, idemo da pijemo kafu, da se družimo’ i ko može da kaže neću. Bio je dobar čovek, ali izgleda neshvaćen“, zaključila je Seka.

Šta je još Seka rekla o Tiktoku, glumi i voditeljstvu pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: „Snimila bih svoj rijaliti o vantelesnoj oplodnji“: Seka Aleksić o detaljima iz privatnog života, otkrila i koju pevačicu smatra naslednicom