in

Ne pojavljuje se sa njim u javnosti!

Minja Miletić, Foto: Youtube

Voditeljka Minja Miletić pre više od godinu dana ostvarila se u ulozi majke. Ova najradosnija životna uloga donela joj je istinsku sreću, a njena ćerkica Anika raste iz dana u dan. Ipak, kada je u pitanju voditeljkin partner, javnost je potpuno neupućena. Razlog za to leži u tome što je Minja sasvim ispunjena i voljena, te ne želi da bilo šta remeti njenu idiilu.

Minja Miletić
foto: Printscreen

Kako je ispričala svojevremeno za “Story” , voditeljka je oduvek verovala u velike ljubavi, a takva joj se baš i dogodila.

– Uvek sam verovala u velike ljubavi sa srećnim početkom i bez kraja, stoga i nastojim da maksimalno uživam u ovim divnim trenucima i ne dozvoljavam da bilo šta remeti moj mir – rekla je Minja.

Ipak, ko je muž Minje Miletić, pitanje je na koje niko osim njenih najbližih nema odgovor, a voditeljka striktno želi da to tako i ostane.

– Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem novina. Takođe, smatram da postoji razllika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i želim da tako ostane – dodala je ona.

Doduše, lepa voditeljka, kada je govorila o svojim trudničkim danima, otkrila je da je upravo osoba koja je najviše voli – njen misteriozni partner i otac njenog deteta.

– Mama i tata su tu da brinu. Njihovi saveti uglavnom su usmereni ka tome da se opustim, uživam i posvetim sebi i svom zdravlju. Sestra mi najviše ugađa, zasmejava me sestričina Una, dok me najviše voli partner – rekla je svojevremeno Minja Miletić.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)