NE MOŽE OD BABE DEVOJKA ILI IPAK MOŽE? Madona izgleda 30 GODINA MLAĐE na novim fotografijama: Napravila POMETNJU!

Kraljica popa Madona nedavno je ustalasala publiku novim fotografijama na kojima izgleda bukvalno tri decenije mlađe! Plastične operacije, fotošop ili dobar filter – ne znamo o čemu je reč, ali pevačica definitivno ne izgleda kao neko ko gazi sedmu deceniju.

Čuvena 62-godišnjakinja trenutno radi na novom albumu, pa većinu vremena provodi u muzičkom studiju, no uprkos tome ne zaboravlja na aktivnost na društvenim mrežama.

U poslednjih nekoliko dana podelila je niz fotki – što iz studija, što one koje su deo neke reklamne kampanje, a na svima izgleda neverovatno mladoliko.

Bore i opuštena koža za ovu damu su potpuna nepoznanica, te je jasno da se podvrgla brojnim tretmanima za podmlađivanje i estetskim korekcijama. No, ono što je njene pratioce na Instagramu zbunilo više od svega jeste što Madona ne samo da izgleda mlađe, već prosto – drugačije, do te mere da joj je promenjen oblik lica.

Ovakva transformacija slavne Amerikanke podelila je publiku – dok se neki dive njenom izgledu, neki se nisu libili da joj upute otvorene kritike.

“Definitivno je preterala s filerima i botoksom, počinje da liči na ženu-mačku ili još gore – na vanzemaljca”, “Decenijama je bila apsolutna kraljica transformacije, ali ovo nema veze sa šminkom i modom, ovo je dokaz da joj plastične operacije baš i nisu uspele”, “Imaš fantastično telo, ali faca… Šta je sa njom?”, “Toliko se trudiš da izgledaš mlađe… Zašto ne budeš svoja?”, samo su neki od hiljade sličnih komentara.

Madona se nije oglašavala kada je reč o plastičnim operacijama, a poslednji put ih je pomenula još pre više od 10 godina, kada je demantovala da se ikada podvrgla ijednoj.

“Ja znam ko sam. Ne sviđa mi se ideja da te neko uspava i onda koristi nož na tebi”, rekla je svojevremeno.

S druge strane u istom periodu – 2010. godine strani mediji spekulisali su da je odlučila da uloži više od 200.000 dolara nj različite estetske zahvate kako bi usporila starenje, što deluje kao realnije pretpostavka od one da nije radila ništa na sebi…

(Espreso)