in

Nataša DNK o propalom pokušaju da smrša u humanitarne svrhe

Nataša DNK o propalom pokušaju da smrša u humanitarne svrhe

Glumica otkrila zašto je prestala sa dijetom.

Uspešna glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, u narodu poznata kao Nataša DNK, je u velikom intervjuu za portal Nova.rs ispričala sve detalje emisije koju će uskoro početi da voditi na RTS-u.

Ona nam je otkrila i razne detalje iz svog života, a mi smo je pitali da li je i dalje na posebnom režimu ishrane o kojem je u javnosti govorila.

Foto: Video/Nova.rs

„Trenutno nisam na dijeti, ja sam mršavila u okviru jednog projekta ali nadam se da ću nastaviti. Ja želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem to sam tako odredila jer meni nije važan broj kilogram, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi nego da treniramo kako bi naš organizam držali u punoj snazi. Zbog zdravlja je jako važno da se čovek bavi svojim telom. Trenutno jedem šest torti dnevno, osam baklava i dvadeset četiri ćevapa sa dosta luka, a dijeta je otišla na zimski odmor“, izjavila je ona, a šta nam je još ispričala poslušajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Nataša DNK za Nova.rs o rijalitiju koji ju je proslavio, prelasku na RTS, skidanju zbog uloge: „Ogoliću se i sad“