in

Nataša Bekvalac otkrila kako su roditelji reagovali na odluku da se bavi muzikom

Nataša Bekvalac otkrila kako su roditelji reagovali na odluku da se bavi muzikom

Pre nego što je zakoračila u muzičke vode, sreću je okušala u glumi.

Pop zvezda Nataša Bekvalac karijeru je započela davne 2001. godine, kada je izdala svoj prvi album „Ništa lično“.

Novosadska barbika tada je imala svega 20 godina, a kako je jednom prilikom otkrila još u mladosti je bilo jasno da je umetnost njen pravac. Međutim, pre pevanja poušala je da se oproba i u glumi.

„I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama, jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu“, rekla je Nataša.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Ivica Veselinov

Majka Mira i otac Dragoljub nisu bili oduševljeni njenim izborom, ali su je podržali nakon što su uočili da je u svojoj nameri ozbiljna.

„Saopštila sam roditeljima da hoću da snimim svoju prvu numeru. Nisu se preterano obradovali, jer za njih muzika nije zanimanje. Smatrali su da treba da se bavim ozbiljnijim, gde imam posao od 8 do 16 časova. Kada su videli da ne odustajem od ideje da budem pevačica, počeli su da se bave mnome na pravi način. Nastupala sam na festivalu i od tog dana muzika postaje moj život“, ispričala je jednom prilikom za medije poznata pevačica, prenosi „Telegraf“.

Podsetimo, pevačica ima stariju sestru Draganu, koja je vlasnica kozmetičkog salona i mlađu Kristinu, koja je modna kreatorka.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama