in

Naša pevačica postala 23. žena šeika i uživa u tome: “Redovno ispunjavam bračne obaveze”

Naša pevačica postala 23. žena šeika i uživa u tome: “Redovno ispunjavam bračne obaveze”

Alma Tucaković otkrila je detalje svoje zanimljive životne priče.

Pevačica već godinama živi u Dubaiju, a mediji na Balkanu često su pisali o njenom ljubavnom životu.

Kako se navodilo, Alma se udala za šeika i počela život sa njim kao njegova 23. žena.

Pevačica je otkrila da se povukla iz sveta muzike i sa estrade jer više nije želela da peva, a onda je istakla da, kada je njen brak u pitanju „redovno ispunjava bračne obaveze“.

„Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze“, rekla je Alma za bosanski magazin „Express 201“.

Alma Tucaković Foto: Prontscreen Instagram/ alma_tucakovic

Ona je potvrdila da je pisanje medija o njenom braku sa šeikom istinito, pa je bosanska pevačica naglasila da u ovakvom životu uživa.

„Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno“, ispričala je jednom prilikom za pomeniti portal Alma Tucaković.

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica