in

Naša misica se udala za kanadskog tenisera i živi bajku FOTO

Naša misica se udala za kanadskog tenisera i živi bajku FOTO

Pretila joj je kazna od 50.000 evra.

Izbor za Mis Srbije 2012. godine, kada je za misicu proglašena Nikolina Bojić iz Apatina propaćen je nizom skandala.

Naime, ona je tada imala 25 godina, a sve je bilo uobičajno dok se nije saznalo da je njena biografija lažna. Otkriveno je da je Nikolina udata, što nije bilo u skladu sa pravilima Izbora za Mis Srbije.

Osim toga, Nikolina je slagala i da radi kao fitnes instruktorka, već je radila kao kuvarica u jednom restoranu u Apatinu.

Kako su mediji preneli, tek potom je upisala Višu školu za fitnes.

Medijska pažnja joj nije odgovarala, što se odrazilo i na njeno zdravstveno stanje, te je otputovala u Minhen, a pričalo se da je tamo odnela i krunu vrednu 5.000 evra.

„Sve to oko izbora za mis trebalo je da bude nešto jako lepo, ali nije bilo i završilo se kako se završilo. Moj život nije stao, štaviše posle svega samo želim da živim normalan život kao svi obični ljudi jer to sam ja“, rekla je Nikolina za „Blic“.

Međutim, u novembru iste godine krunu je predala Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da bivša misica plati 50.000 evra.

„U svoj onoj gužvi nisam znala šta se zaista dešava, niti šta treba da radim, pa sam se branila ćutanjem. Zaista mi nije potrebna slava kroz kojekakve skandale. Ne želim da budem javna ličnost i neka ostane onako kako je sve ispalo. Srećna sam ovde gde sam trenutno, okružena sam svojom porodicom i najbližim prijateljima, i planiram svoju skromnu budućnost“, kaže lepotica.

Nakon što se situacija smirila, počela je ponovo da se pojavljuje i to u društvu supruga, kanadskog tenisera Frenka Dančevića.

Za njega se udala 2013. godine u Apatinu, a život su nastavili u Kanadi. Danas su i dalje u srećnom braku i imaju dvoje dece, a Nikolina se bavi fitnesom i modelingom, piše „Lepa i srećna“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica