in

Naš poznati glumac zbog sukoba sa Čkaljom ostao bez uloge u “Boljem životu”, a nekada je bio u vezi sa Sekom Sablić

Naš poznati glumac zbog sukoba sa Čkaljom ostao bez uloge u “Boljem životu”, a nekada je bio u vezi sa Sekom Sablić

Za njihov sukob se dugo nije znalo.

Miodrag Petrović Čkalja, bio je jedan od najpopularnijih glumaca Jugoslavije, a komedije u kojima je igrao i danas svi gledamo pogotovo u periodu novogodišnjih praznika.

Ipak, poznato je da nije bilo lako sarađivati sa njim, kao i da se sa mnogim kolegama nije najbolje slagao. Iako su čuveni dvojac, Čkalja i Pavle Vuisić se nisu slagali kao u filmu „Kamiondžije“.

Međutim, Pavle nije jedini koji je svojevremeno ušao u sukob sa kolegom, a na „crnoj listi“ se našao i Božidar Stošić.

Iako se on glumio u popularnim serijama Siniše Pavića poput „Porodičnog blaga“ i „Srećnih ljudi“ u „Boljem životu“ nije dobio ulogu zbog toga što je tome negodovao upravo Čkalja.

Božidar Bole Stošić Foto:E-stock/Miloš Rafailović

„U ‘Boljem životu’ me nije bilo jer sam morao da imam direktne scene s Miodragom Petrovićem Čkaljom. On je imao kod sebe spisak od osam glumaca s kojima nije želeo da radi. Na njemu je bilo i moje ime. Nisam želeo da dođem na snimanje, a da me on izbaci. Znao sam da me to čeka“, otkrio je Stošić jednom prilikom.

Potom je kazao i kada je došlo do sukoba između njih.

„Posvađali smo se na savetu Beogradskog dramskog pozorišta. On je meni bio vrlo drag, ali nesrećan čovek. Nije mogao da izađe na ulicu jer je bio vrlo popularan. Gledali su svi u njemu Čkalju s malih ekrana“, rekao je svojevremeno Stošić.

Malo je poznato i da je on svojevremeno bio u vezi sa glumicom Sekom Sablić, a ona je to otkrila nakon njegove smrti 2018. godine.

„Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i kao čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan“, rekla je Seka Sablić.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu