in

Naš glumac i lepa Špankinja uskoro će postati roditelji VIDEO

Naš glumac i lepa Špankinja uskoro će postati roditelji VIDEO

Upoznali su se kada je ona imala samo 15 godina.

Glumac Uroš Jovčić proslavio se ulogom Đorđa Vujadinovića Nosonje u filmu „Montevideo, Bog te video“.

Kasnije smo ga gledali i u ostvarenjima „Montevideo, vidimo se“, „Mali Budo“, „Komšije“, „Ubice mog oca“, „Žigosani u reketu“, „Biser Bojane“, „Klan“, „Vreme zla“, „Nebesa“ i drugim.

Kako se ispostavilo, uloga u „Montevideu“ bila je sudbonosna, kako za njegovu karijeru, tako i za njegov privatni život.

Naime, jedan deo filma „Montevideo, Bog te video“ sniman je na Tenerifima, a Uroš je tamo upoznao lepu glumicu i influenserku Dženi Martin, koja je takođe imala ulogu u ovom filmu.

Uroš je tada imao 21 godinu, a ona samo 15 i ubrzo je među njima planula ljubav. Da nije u pitanju samo prolazna avantura postalo je jasno kada je Dženi odlučila da napusti svoje rodno mesto i preseli se u Srbiju kako bi mogla da živi sa svojim dragim.

Prilično dobro je naučila i jezik, a pre dve godine su se i venčali i tom prilikom priredili glamuroznu proslavu.

Sada su sve obradovali vešću da je lepa Špankinja u drugom stanju, te da će se uskoro ostvariti i kao roditelji.

„Pa šta reći… Iznenađenje!! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku… još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku, zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život… Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu! Vole te tata i mama“, napisala je Dženi na Instagramu.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših glumaca starijih od 35