in

Napokon je RAZOTKRIVENO, niko ne može da veruje šta je u pitanju! (FOTO)

Da je veza postala ozbiljna shvatili smo i kada je glumac na Instagramu objavio fotografiju stana u koji se nedavno uselio. Pretpostavlja se da će tu živeti sa devojkom. Savršeno ljubavno gnezdo u potkrovlju jedne stambene zgrade u Beogradu, ušuškano i skriveno od svih, sa prozorima koji gledaju u nebo umesto na ulicu, a na taj način obezbeđuju i više prirodnog svetla.

Kada je o enterijeru reč, Milan Marić je ili fan minimalizma ili svoj životni prostor još nije u potpunosti opremio. U prvom planu vidimo kauč, a sivoj garnituri pripada i stočić, koji je u trenutku slikanja bio „ukrašen“ šoljicom kafe. Dalje u uglu je veći sto, trpezarijski. Mesto je tiho i izolovano, idealno za zaljubljeni mladi par. Možda nam Milan uskoro otkrije još neki detalj iz njegovog potkrovlja…

foto: Instagram

Inače, Milan i Mia su jako zaljubljeni i on sa njom provodi svaki trenutak kada ne radi, vrlo je pažljiv, a ona je do detalja upućena u njegov život. Međutim, Mia nije znala da je Milan i dalje u kontaktu sa bivšom devojkom koju je ostavio bukvalno dvadeset dana pre nego što su oni započeli vezu. Zna da su se rastali u prijateljskim odnosima, ali sada je posumnjala da bivša želi Marića nazad. Prijatelj je Mii rekao da Milanu bivša devojka javno komentariše objave na „Tviteru“, u šta se ubrzo i sama uverila ‒ navodi izvor za Star.

Mia je pokušala da razgovara sa Milanom i tražila je od njega da joj sve objasni.

– Milan je ubeđivao Miu da nema razloga za brigu, ni za ljubomoru, i da je on sa Jelenom u korektnim odnosima, ali da nemaju bliži kontakt otkad su njih dvoje u vezi. Malo je umirio, ali žena kao žena i dalje sumnja ‒ zaključio je izvor.

Bonus video:

Oglasio se Marić povodom se*s afere na Pravnom fakultetu! OTKRIO 2 PROFESORSKA PRAVILA

12:02

Oglasio se Marić povodom se*s afere na Pravnom fakultetu! OTKRIO 2 PROFESORSKA PRAVILA

(Espreso/Story)