in

“Nama ženama se to nikada ne bi desilo”

“Nama ženama se to nikada ne bi desilo”

Alkohol je učinio svoje.

Sofija Milošević nedavno je priredila zabavu za svoj rođendan, a veselje je na kratko prekinuo incident koji je izazvao njen brat Stefan.

Naime, kako je Blic saznao, Stefan Milošević je nag do pojasa, u alkoholisanom stanju, sa ranama po glavi i telu, remetio javni red i mir nakon što se tukao sa nepoznatim muškarcem.

Milošević se i po dolasku policije nije smirivao, te je sve vreme vikao i galamio. a nakon čega je i priveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku, piše pomenuti portal.

Mediji su neposredno nakon rođendana podelili ovu vest, a Sofija je sada objasnila šta se tačno dogodilo.

„Istina je da je na kraju proslave došlo do neprijatne situacije. Prvi put posle dugo vremena smo se okupili i malo više alkohola je dovelo do pomenute situacije, kojoj ja ne bih pridavala mnogo značaja. Nama ženama se to nikada ne bi desilo (smeh). Svakako, ništa što se desilo nije pokvarilo dobru atmosferu, niko nije teže povređen, niti je bilo tako dramatično kako su preneli mediji“, rekla je Sofija za magazin Stori.

Manekenka je potom otkrila i detalje proslave na kojoj su pevale Tea Tairoić i Rada Manojlović, a među gostima se našle Jelena Karleuša i Milica Pavlović.

„Bilo je oko 60 zvanica. Želela sam da provedem rođendan s najbližim prijateljima i porodicom, koje zbog obaveza prema deci slabije viđam. Već sledećeg jutra dobila sam mnogo poruka i poziva putem kojih su mi ljudi preneli lepe utiske s proslave, što je meni bilo i najvažnije“, završila je manekenka i nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića, s kojim ima dva sina.

BONUS VIDEO: Sofija Milošević: Susret sa Adrijanom Limom mi je bio posebno drag, ona voli našu zemlju