in

Nakon što trpela nasilje u prošloj vezi, Beba Balašević pokazala novog partnera FOTO

Nakon što trpela nasilje u prošloj vezi, Beba Balašević pokazala novog partnera FOTO

Trenutno uživaju u Zagrebu.

Mlađa ćerka pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balešević podelila je nekoliko fotografija sa svojim izabranikom.

Naime, njen partner je Novosađanin David Kuzmanović, a sa kojim je trenutno u Zagrebu.

„U vezi postoje dve osobe… Jedna želi fotografiju za uspomenu, a druga je on“, napisala je Beba na Fejsbuku.

Podsetimo, Jelena je pre nekoliko godina otkrila da je bila žrtva fizičkog i psihičkog nasilja.

„Dugo me je bilo sramota da pričam da sam doživela psihičko i fizičko zlostavljanje od partnera. Ali više nije. O tome mora da se govori. Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila sa njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar“, priča Jelena i objašnjava da joj se dečko posle tog udarca izvinjavao, plakao i kleo da to nikada više neće uraditi.

„E, u tome je caka. To je ta rečenica na koju većina žena popusti i oprosti. Ali nasilje se uvek ponovi. Ako se to jednom desi, desiće se i drugi put. I tako unedogled ukoliko ćutite. Imala sam veliku sreću što sve što sam doživljavala nije trajalo dugo. Naredna dva šamara su mi bila dovoljna da pokupim svoje stvari i odem iz veze“, navodi Balaševićeva ćerka.

Foto: E-Stock/Dusan Milenkovic

Potom je dodala i zašto je dug ćutala o svemu što je preživela.

„Sramota. To je jedino što sam osećala nakon svega. I to baš dugo. Međutim, o tome mora otvoreno da se priča jer to je nešto što danas povezuje mnogo žena. Nisam ga prijavila jer zbog sramote nisam htela to da radim“, kaže Jelena Balašević i napominje da su njeni roditelji bili ljuti na nju zato što im ranije nije rekla da je dečko fizički maltretira.

BONUS VIDEO: Pitanje o Balaševićevoj pesmi u “Milioneru“