in

Nakon što je prodala svoj NOŠEN DONJI VEŠ sada je otišla korak dalje, muškarci su u ekstazi zbog ovog poteza! (FOTO)

Nakon što je prodala svoj NOŠEN DONJI VEŠ sada je otišla korak dalje, muškarci su u ekstazi zbog ovog poteza! (FOTO)

Hana Goldi (30) MMA borac oduševila je pratioce jednog sajta za odrasle izazovnim fotografijama u donjem vešu. U skladu sa predstojećim praznicima ona je imala crveni čipkasti veš ponosno pokazujući svoje izvajano telo, pločice na stomaku i brojne tetovaže uz natpis “U duhu praznika”.

Seksi Hana 

Amerikanka je popularnost stekla kao MMA borac i ima armiju fanova čak iako poslednjih meseci nije blistala u ringu. Ona je na takmičenju u julu u Londonu izgubila od Britanke Moli Meken. Međutim, našla je način kako da, ipak, profitira. Donji veš koji je noslila tokom merenja prodala preko interneta i zaradila ozbiljnu sumu novca.

Mnogo žena sada pravi profile na sajtovima za odrasle. Sećam se kad sam ja to počela da radim bila sam u velikoj dilemi. Bila je to unutrašnja borba, ali sad vidim da nisam pogrešila – napisala je ona svojevremeno na svom Instagram profilu nakon što je obelodanila da seksi fotografije postavlja na sajtu za odrasle.

Oduševljeni fanovi 

Prezgodna Hana, koja je i mama jednog dečaka, često postavlja vrele fotografije na društvenim mrežama, a na opšte oduševljenje svojih fanova.

“Šampionski pojas za ovu damu. Imaš senzacionalno telo”

“Hohoho kakvi praznici”

“Apsolutno si božanstvena”, bili su samo neki od komentara na mrežama njenih pratilaca na fotke u crvenom donjem vešu. 

BONUS VIDEO: