in

Nakon što je ćerka ODLETELA iz njegovog kaveza, otišli i ADVOKATI

Britni Spirs, Foto: Instagram

Nakon što je posle 14 godina izgubio starateljstvo nad slavnom pevačicom Britni Spirs (39), njen otac Džejmi Spirs (69) suočava se sa ozbiljnim problemom.

Britni Spirs
foto: Instagram

Naime, Džejmi je ostao bez svog tima advokata, a s obzirom na to da postupak još uvek nije konačno završen, izgledi da će se nešto promeniti u koristi Britninog oca su minimalni.

– Tužilac Metju Rosengart puno je puta tvrdio da će istražiti i tužiti Džejmija. Ako i kada to učini, Džejmi će morati da se brani i verovatno će to biti nepovojno za njegovu odbranu – rekao je izvor za strani medij “Page Six”.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Izvor je takođe rekao da je Džejmiijeva glavna savetnica, Vivijan Li Toren rekla svom klijentu da će mu “trebati druga parnica i da ona i H&K nisu zaintresovani da učestvuju u tome”. Kompanija H&K odlučila je da se povuče sa Džejmijevog slučaja jer suspendovani staratelj nema veliku šansu za pobedu.

Izvor je takođe otkrio da je Džejmi odstupio s mesta staratelja s već smišljenim planom. Dokumenti kojima se baratalo tokom procesa za starateljstvo biće pregledani, a Džejmi bi navodno trebalo da bude zabrinut zbog lošeg upravljanja ćerkinim sredstvima, ali i zbog narušavanja njene sigurnosti i privatnosti.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, pevačicin otac Džejmi Spirs suspendovan je sa mesta staratelja, čime je Britni postala slobodna, nakon skoro 14 godina borbe. Na mesto Britninog oca došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Iduće ročište za preispitivanje prestanka njenog starateljskog prava zakazano je za 12. novembar.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)