NAKON SNIMKA GDE PAULA GOVORI DA “VOLI DA MUČI ŽIVOTINJE”, oglasila se UZNEMIRENA Dorotea: To je OZBILJAN PROBLEM!

Foto: Printscreen Instagram

Gledaoci širom regiona su zaprešćeni priznanjem Paule Hublin koja je u “Zadruzi” otkrila da voli da pritiska stomak, odnosno plod trudnih pasa i mačaka. Osim toga, ona je priznala i da voli da pritiska mekane lobanje beba.

Dok je sve to pričala, Hublinova se smejala kao da je ovakvo ponašanje normalno.

Paula Hublin
foto: Printscreen Instagram

Bivša zadrugarka Dorotea Jovanović voli životinje i njen profil na društvenim mrežama gotovo da je u potpunosti posvećen borbi za prava životinja i ona često pruža podršku udruženjima koja se bore da zbrinu napuštene pse. Jovanovićevoj uopšte nije bilo smešno ono što je Paula otkrila na imanju u Šimanovcima.

Dorotea Jovanović
foto: Sonja Spasić

– Ovo slušaju mala deca kojima je ona možda neka vrsta uzora. Na ovaj način im šalje poruku da je to što je ona radila životinjama normalno. Uživanje u tuđoj patnji je ozbiljan problem, to je već tema o kojoj može govoriti neko stručno lice rekla je Dorotea za Espreso.

Pogledajte snimak sporne situacije kada Paula otkriva šta voli da radi životinjama i bebama…

Bonus video:

SVE STVARI IZBAČENE NAPOLJE, DALILA SELA NA POD I NE ZNA ŠTA DA RADI: Bivša rijaliti učesnica požalila se svima JAVNO! (VIDEO)

00:25

SVE STVARI IZBAČENE NAPOLJE, DALILA SELA NA POD I NE ZNA ŠTA DA RADI: Bivša rijaliti učesnica požalila se svima JAVNO! (VIDEO)

(Espreso/M.V)