in

Nakon skandala sa kandidatom koji je optužio Snežanu Đurišić za mito u Grandu, Saša Popović otkrio pozadinu svega

Nakon skandala sa kandidatom koji je optužio Snežanu Đurišić za mito u Grandu, Saša Popović otkrio pozadinu svega

Kreativni direktor „Grand produkcije“ Saša Popović gostovao je na jednoj televiziji gde je objasnio situaciju koja se nedavno desila na snimanju emisije „Zvezde Granda“.

Naime, ovogodišnji kandidat Dušan Vukadinović i njegova majka su su medije izneli potpuno lažne informacije da je Snežana Đurišić od njih tražila novac da bi on prošao dalje.

Popović je apsolutno stao u odbranu žirija, i istakao da je ovo samo jedan bezuspešan pokušaj da se naruši ugled i kredibilitet ovog takmičenja.

-Ne može ovo da baci mrlju na našu produkciju, moram da kažem da su ovo zaista laži. Prvo je majka rekla da mu je Snežana tražila pare, a onda je on rekao da mu je tražila pare. To ne može da bude istina nigde, nema teorije. On je poslao Snežani poruku nakon što je ispao gde je rekao da je on Genije sa velikim G za Mariju i Milija, onda je umešao sve u tu priču i Bekutu i Bosanca. Pazite, on može da kaže da je genije za njih. Stoji to da je talentovan pevač, bio je na audiciji u Podgodici i ja sam ga pustio. U prvom krugu je dobio pet glasova i odabrao je Cecu, ona ga je odbila i Snežana je prihvatila saradnju sa zadovoljstvom – rekao je Saša.

Popović ističe da su svi članovi žirija koji su do sada sedeli u „Zvezdama Granda“ pošteni ljudi koji imaju svoje ime i prezime u ovom poslu.

-Svi koji su sedeli u žiriju i ovi sada, ali i pokojni Šaban, Zorica, Lukas i Jelena, svi su pošteni ljudi. Snežana je jedna situirana žena koja ima sve u životu, da li neko može da pomisli da bi ona mogla nešto ovako da uradi. Žena je u šoku, čuo sam se sa njom trenutno je u Italiji – kaže Popović.

Saša je onda ispričao šta se zapravo desilo tog dana, otkrio je i da je nakon ispadanja u baražu Snežana želela da vrati Dušana u takmičenje.

-Moram da kažem, taj dan smo ranije počeli emisiju jer je Snežana upravo imala obaveze uveče. Ona je bila na probi, on nije hteo da peva, nešto je izvoljevao kaže da smo mu stavili neki tjun na mikrofon. Pitao sam ljude, 50 radnika radi na realizaciji emisije, sve su proverili, to ne stoji i nije moguće da se desi, gluposti. Kada je pevao na probi, Snežana mu je samo rekla, pevaj kako smo se dogovorili i to je sve. Kada je pevao u baražu, ispao je, samo ja dosnosim odluku ko ide dalje. Niko iz žirija ne utiče na to ko će proći u baražu. Snežana me je pozvala to veče kada se zavšio baraž, pitala me kako je prošao ovaj mali moj kandidat. Ja sam joj rekao da je ispao, a ona mi je rekla koliko mesta ima za vraćanje i ako bude bilo mesta, ona bi volela da se on vrati – dodao je kreativni direktor.

Na kraju je sve ispalo ovako, ali Popović tvrdi da nema šanse da se oproste ovakve stvari i da Dušan ne može više da se vrati u takmičenje.

-Ovaj dečko ima dijagnozu, ovo što priča stvarno nije normalno. Kako su novine počele da pišu, tako je on davao izvjave, apsolutno je ovo cirkus. Sada mogu da ga tužim i dobio bi ladno na sudu, zato što ovo nema veze sa životom – zaključio je Saša za Kurir.

BONUS VIDEO: eško će ove godine neko od naših uspeti da parira Konstrakti“: Mili otkrio gde greše u organizatori izbora za pesmu Evrovizije