Nakon rođenja ćerke, povlače se iz javnosti!

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa po rečima izvora žele da nakon rođenja ćerkice provedu kvalitetno vreme sa decom daleko od medija

Nakon eksplozivnog intervjua koji su Megan Markl i princ Hari dali voditeljki Opri Vinfri u kojem su izneli optužbe na račun britanske kraljevske porodice, odbegli par je doneo odluku da se povuče iz javnosti po rođenju drugog deteta.

Naime, kada se početkom leta vojvotkinja od Saseksa porodi, oni će dati sve od sebe da kvalitetno provedu vreme zajedno, daleko od medijske pompe.

Izvor blizak paru rekao je Vanity Fair da Megan i Hari planiraju ovog jeta, nakon rođenja ćerkice, da se povuku iz javnosti i da se posvete odgajanju dece, daleko od medijske pompe.

Tako će vojvoda od Saseksa koji je tek dobio svoj prvi pravi posao u jednoj firmi za životni trening i mentalno zdravlje, na neko vreme prekinuti i svoj poslovni angažman.

Supružnici, koji trenutno žive u luksuznoj vili vrednoj 14 miliona dolara u Kaliforniji, bi tom odlukom ostavili i svoje miliionske ugovore s Netflixom i Spotifyjem po strani, a koji su im zapravo glavni izvori prihoda otkako im je kraljevska porodica ukinula finansije.

‘Kada Megan rodi drugo dete, biće leto, a oboje žele da budu slobodni od svih obaveza kako bi mogli provesti kvalitetno zajedničko vreme čim stigne prinova’, zaključio je izvor.

Stil