in

Nakon ovih reči Novaku neće biti svejedno (FOTO)

Nakon ovih reči Novaku neće biti svejedno (FOTO)

Najpopularniji baka i deka u Srbiji svakako su Dijana i Srđan Đoković, roditelji proslavljenog teniskog asa Novaka Đokovića.

Tanjug

Dijana i Srđan Đoković sa sinom Novakom

Međutim, budući da je zbog karijere već godinama nastanjen u Monte Karlu, Novak u tom gradu odgaja i svoje dvoje dece, što veoma teško pada njegovim roditeljima koji bi želeli da više vremena provode sa unucima. Iako srpski teniski as to zasigurno zna, sigurno mu nije svejedno kada čuje da se njegovi roditelji tako osećaju. 

Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar – objasnila je Dijana u emisiji „Dok anđeli spavaju”, na šta se Srđan nadovezao.

Srećna republika

Porodica Đoković

Oni idu ovde u vrtić, u Beogradu. Viđam ih, ali ne tako često zato što imaju mnogo obaveza – kazao je on.

Dijana, kao i svaka baka, uživa u pripremanju obroka za svoje unučiće. 

Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo. Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske”– kroz šalu je prokomentarisala Dijana.

Inače, Srđan je više puta govorio o tome kako će se u nekom periodu karijere Novak vratiti u Srbiju i trajno se nastaniti ovde. Tada će cela porodica ponovo biti na okupu.

BONUS VIDEO: