Nakon izlaska život Anabele postao je MISTERIJA!

Iako je u protekloj godini bila pod 24-časovnim video nadzorom u rijaliti šou-programu “Zadruga”, u tekućoj godini jedva da smo i videli Anabelu Atijas, kako na TV-u, tako i na društvenim mrežama.

– Nju je “pojeo” rijaliti. Sve to je mnogo stresno uticalo na nju, iako je stalno ponavljala kako joj je to pomoglo da se “očisti” i da se reši svih demona iz prošlosti. Ipak nije nimalo lako biti odvojen od dece tako dugo i uopšte načina života na koji je navikla – ispričao je izvor blizak pevačici.

foto: Dragana Udovičić

– Kad je napustila imanje u Šimanovcima morala je još mesec i po dana po ugovoru da se pojavljuje u emisijama vezanim za “Zadrugu”, ali je stalno ponavljala da je niko neće videti kad počne nova sezona. Eto, vidite, tog obećanja se i dalje drži. Anabela je svesna da je ceo svoj život dala na tacni, da je ispričala sve što je imala da kaže i da prosto više nijedna tema nije ostala neispričana. Zvali su je često u emisije, ali ona neće da “iskače ljudima iz frižidera”, želi da je se publika malo uželi – dodao je izvor.

– Osim toga, ona želi da se strasti malo smire jer su rijaliti-fanatici spremni da dočekaju na krv i nož sve što kaže ili uradi. Zato je jedva rekla dve-tri reči o Luninoj trudnoći, a ne možete ni da zamislite koliko je presrećna što će postati baka. Posvetila se Jutjub kanalu i to je zasad ispunjava, mada joj i tu sreću kvare hejteri jer oni “i dalje žive u Zadruzi 3”, koja je za Anabelu odavno završena. Osim toga, ona je maksimalno posvećena deci kako bi nadoknadila sve one mesece koliko je bila odvojena od njih – dodao je izvor.

Luna Đogani, Anabela Atijas
foto: Printscreen

– Isto važi i za prijatelje i članove porodice. Ipak, sada se malo pokrenula i ušla je u studio da snimi nove pesme kako bi se konačno vratila onome po čemu je poznata, a to je muzika, a nikako rijaliti. Čeka samo da malo prođe cela ova situacija sa korona virusom, a onda će izbaciti te pesme i početi da nastupa jer ni njoj, kao i ostalim njenim kolegama, nije lako što je osnovni vid zarade za život toliko dugo bio onemogućen – zaključio je izvor.

(Espreso/Puls)