in

Nakon borbe za starateljstvo, sve je sada jasno! (FOTO)

Foto: Damir Devrišagić, Ana Paunković

Olivera Konatar, bivša verenica Vuka Moba, odgovarala je na pitanja pratilaca, te tom prilikom pomenula i repera, što je mnoge iznenadilo budući da o njemu nakon raskida ne govori javno.

Olja i Vuk u martu ove godine dobili su ćerku Teonu, a u junu su saopštili da više nisu zajedno. Nakon toga je počela borba za starateljstvo, a reper je pre nekoliko dana prvi put posle dva meseca video naslednicu, u prisustvu radnika Centra za socijalni rad.

Jedan od pratilaca upitao je danas Oliveru da li će Teonu učiti da voli svog oca.

Olivera Konatar
foto: Instagram

– Ona već voli svog oca – napisala je Olja.

Podsetimo, kako tvrdi izvor domaćih medija, Olivera Konatar i Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, su u sredu, 1. septembra, imali suočavanje koje u procesu nije ni bilo planirano, a socijalna radnica zadužena za taj slučaj navodno je sve vreme, iz njoj znanog razloga, bila na strani repera.

Tim povodom reagovao je i Oliverin advokat Vladimir Đukanović, kojem nije bilo dozvoljeno da prisustvuje razgovoru. Kako je istakao, žaliće se pre svega na ponašanje zaposlenih u Centru za socijalni rad Čukarica, a onda i na odluku da dete dva dana nedeljno provodi kod Vuka, koju smatra skandaloznom.

– Do sada je neviđeno u praksi da se dete koje ima jedva pet meseci odvaja od majke i da se poverava osobi krajnje nestabilnog ponašanja, sklonoj alkoholu i nemoralnom životu. Tražiću da se ceo slučaj ispita. Ponašanje socijalne radnice prema mojoj klijentkinji je gotovo otvoreno stavljanje na stranu Gojkovića i zaista izaziva sumnju – rekao je Vladimir Đukanović za Alo.

(Espreso)