in

Najvatrenija hrvatska navijačica uživala na žurci kod Leonarda Dikaprija, a onda su je uhvatili u kolima sa glumcem FOTO

Najvatrenija hrvatska navijačica uživala na žurci kod Leonarda Dikaprija, a onda su je uhvatili u kolima sa glumcem FOTO

Gde su se zaputili?

Na Svetskom prvenstvu u Kataru osim fudbalera, pažnju su privukle i atraktivne devojke, a jedna od njih je hrvatska navijačica Ivana Knol.

Njeno zgodno telo i bujni dekolte je usijao društvene mreže, a osim što je postala zvezda u Hrvatskoj, ona je počela da se druži sa svetskim džet-setom. Naime, Ivana je nedavno bila gost na proslavi koju je organizovao Leonardo Dikaprio, a osim nje našle su se mnoge poznate ličnosti.

Ivana je iskoristila priliku da se upozna sa nekima od njih, pa je tako na Instagramu podelila fotografiju u zagrljaju repera Drejka.

Ipak, pojavile su se slike i koje navijačica možda nije želela da javnost vidi.

Paparaci su uspeli da je uhvate nakon žurke u kolima sa glumcem Džejmijem Foksom. Gde su se njih dvoje potom zaputili ostalo je nepoznatno.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osim njih, na žurci se pojavila i Viktorija Lamas za koju se spekuliše da je nova devojka Dikaprija. Viktorija i glumac viđeni su u jednom klubu u Los Anđelesu, gde su večerali, pa zajedno ušli u auto i otišli kući.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit