in

Najpoželjniji Turčin na svetu ima tajnu koju niko dosad nije uspeo da provali

Najpoželjniji Turčin na svetu ima tajnu koju niko dosad nije uspeo da provali

Salt Bae ljubavni status krije kao zmija noge.

Ekscentrični influenser i kuvar iz Turske Nusret Gokce poznatiji kao Salt Bae čuven je po svojim odrescima i specifičnoj pozi za soljenje hrane. Ali o njegovom pivatnom životu, tj. o ljubavnom statusu, ne zna se skoro ništa.

S jedne strane, Salt Bae uživa u pažnji koju dobija, uživa da provocira svjim istupima, da stvara jela o čijem ukusu, ali i ceni će se naveliko pričati. S druge strane, kao zmija noge krije svoju privatnost. A mnogi bi voleli da znaju da li je u vezi, ima li suprugu…

Jedna od retkih prilika kada je Salt Bae dozvolio fanovima da zavire u njegov svet je fotka koju je objavio na Instagramu. Na toj fotki on je sa čak devetoro dece.

Mnogi su odmah razumeli da su sve to njegova deca, nakon što je on zagonetno uz fotku stavio opis – „Čovek koji ne provodi vreme sa svojom porodicom nije pravi muškarac.“

Međutim, nije sasvim poznato da li su to sve njegova deca ili pak deca iz njegove familije.

A da sve bude još intrigantnije, on je na drugoj fotki koju je objavio sa čak 12 dece. Tu je takođe i jedna žena, prva za koju se pretpostavlja da je njegova supruga, mada mu može biti i devojka, sestra ili rođaka…

Jednostavno, čovek je misterija, barem što se tiče toga.

Gokce, koji ima lanac restorana u Turskoj i Emiratima, slavu je stekao kada je pre nekoliko godina objavio snimak u kom pokazuje svoje umeće u kuhinji, uz specifičan pokret dok soli hranu, po kom je i postao poznat.

Turski mediji pišu da je rođen 1983. godine i da je odrastao u primorskom turskom gradu u velikoj porodici, kao jedno od petoro dece. Kao tinejdžer počeo je da radi kao šegrt kod jednog mesara, a zbog teške finansijske situacije u porodici nije mogao da ide u školu.

Ipak, vremenom je uspeo da usavrši zanat, pa se pročulo za njegovo umeće. Danas se druži sa svetskim facama koje dolaze na gastro-užitak u njegove restorane. Za njegov čuveni 24-karatni zlatni odrezak tomahavk bez problema daju – 960 evra.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram