in

Najlepša ljubavna tajna voditeljke vremenske prognoze Biljane Vraneš

Muškarac kojeg voli ima zanimljivo zanimanje!

Već godinama unazad voditeljka Biljana Vraneš na RTS saopštava gledaocima kakvo nas vreme očekuje u narednim danima. Uvek precizno priča detaljno o vremenskim prilikama i neprilikama, a gotovo je nepoznato da je njeno srce osvojio jedan pilot, kao i to da je ona jedina diplomirana meterološkinja u Srbiji.

„Udala sam se iz ljubavi. Mi smo već dvadeset godina u braku, prethodno smo se godina zabavljali. Spojila nas je ljubav, a možda i profesija“, rekla je voditeljka Biljana Vraneš jednom prilikom za „Blic“.

Biljana Vraneš Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Naime, 1990. godine Biljanino srce osvojio je Boris koji je u tom trenutku bio instruktor letenja, a u narednim godinama postao je vojni pilot.

Biljana je u to vreme radila na „Trećem kanalu“, a prvi susret dogodio se u klubu. Ubrzo je usledio brak, a potom je rodila dvojicu sinova – Andreja i Dušana. Uz supruga je naučila određene veštine letenja, te se tako obrobala i u vožnji aviona.

Biljana Vraneš
Biljana Vraneš Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Lepa linija. Znate šta? Ništa nema samo od Boga, već moramo da radimo na sebi. Već petnaest godina redovno treniram. Odlazim na pilates, kod divnih stučnjaka, vode računa o mom držanju. Redovno radimo na svim mišićama, uz sve to redovno porodično igramo tenis.

Takođe i šetnje, moja omiljenja destinacija je Dunavski kej. Ne idem redovno kod kozmetičara, koristim odlične i kvalitetne kreme, od 25. godine“,  izjavila je Biljana.

Gledaoci je dnevno gledaju svega nekoliko minuta, a većina priznaje da je obožava, dok Biljana tvrdi da joj je meteorologija u krvi.

Biljana Vraneš
Biljana Vraneš Foto: Vladislav Mitić

Rutinu koju već dugi niz godina svakodnevno prati jeste da kada ustane prvo pogleda u svoju bezičnu automatsku meteorološku stanicu, gde vidi kako nas vreme očekuje. U jednom intervju ispričala je da je stanicu dobila od supruga na poklon.

Jednom prilikom su je upitali da li smatraju da se neprikladno oblači dok vodi prognozu.

Biljana Vraneš
Biljana Vraneš Foto: Vladislav Mitić

„Za RTS je zadužen stručni tim ljudi, te svi koji se pojavljuju pred kamerama Javnog Servisa prethodno su prošli proveru kod ljudi koji su školovani „, objasnila je voditeljka, prenosi blic.

Kejt Vinslet

Bonus video: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram