in

Najizazovnija izdanja naših pevačica u najluđoj noći FOTO

Najizazovnija izdanja naših pevačica u najluđoj noći FOTO

Godina za nama bila je za mnoge sa domaće estrade veoma turbulentna, a većina muzičara je i doček provela radno.

Mnoge popularne pevačice nastupale su u novogodišnjoj noći, a njihovi stajlinzi su hit.

Milica Pavlpvić koja je u prethodnoj godini izbacila novi album, ali imala i najveći skadndal u svojoj karijeri i sukob sa Anom Nikolić, dočekala je 2023. godinu uveseljavajući ljude u jednom beogradskom hotelu.

Za ovu priliku obukla je ljubičastu suknju, brus u istoj boji, kao i rukavice.

Popularna pevačica, Aleksandra Prijović novogodišnju noć provela je radno u Banjaluci, a i reprizu najluđe noći u Beogradu nastupom, u jednom beogradskom hotelu gde je atmosferu dovela do usijanja.

Aleksandra Prijović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je za ocu priliku obukla dugačku crvenu haljinu, sa srebrnim cirkonima. Ona na nastupu nije bila sama, već su suprug Filip i svekar Boba Živojinović došli da je podrže.

I Jelena Karleuša je doček provela radno, nastupivši u jednom begoradskom hotelu. Ono što su mnogi primetili je to da je za ovu priliku pripremila čak četiri stajlinga, te se u toku večeri presvlačila.

Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prvu kombinaciju činio je providan kombinezon i perje na glavi, koje se vuklo i po podu, dok se kasnije presvukla šljašteći kombinezon marke Balensijaga, brenda koji je nedavno zgrozio svetsku javnost zbog kampanje koja plasira dečju pornografiju.

Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tea Tairović je standardno obukla odeću koja više otkriva nego što pokriva.

Tea Tairović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na splavovima je 1. januara Dara Bubamara uveseljavala publiku. Pevačica se za ovu priliku obukla veoma neobično, pa je na sebi imala crvene uske pantalone, bež top i crvene rukavice.

Dara Bubamara Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković je za novogodišnju noć izabrala kratku haljinu krem boje.

Katarina Živković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I Lepa Brena je šokirala stajlingom tokom večeri kada je u Beogradu nastupila 1. januara. Naime, ona je obukla teget kombinezon, koji je čitav sačinjen od sjajanih nitni, te je bila u potpuno novogodišnjem i prazničnom duhu.

Lepa Brena Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama