NADA TOPČAGIĆ PRODAJE KUĆU ZBOG KRIZE? Totalno je van sebe, prinuđena je na OČAJNE POTEZE!

Folk pevačica Nada Topčagić već dve godine ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta, jer je Rusi navodno uporno pritiskaju da im proda svoje zemljište.

„Znate šta, već nekoliko godina letovanje nije kao nekad. Rusi su došli i sve su pokupovali po Crnoj Gori, počeli su i ovde kod mene u Kaluđerovini, pa ja bukvalno kada otvorim prozor gledam u zid. Poslednji u nizu je prodao moj komšija, košarkaš Bodiroga čija je kuća bila najlepša. Dosta je on tu para uzeo, kakvi bre dva miliona evra što se pominje, mnogo više je uzeo, ali nije na meni da pričam. Tu se sada gradi veliki kompleks. I mene su pritiskali. Ovo leto nisam ni išla dole zbog korone, samo na jedan vikend, tako da nisam ni razgovarala oko prodaje. Ali kako stvari stoje, moraću i ja da prodam. Nema mi druge“, kaže Nada i dodaje:

foto: Print Screen Youtube

„Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza, pa ni ti Rusi više ne plaćaju kao pre, nego nude neku siću. Sad u martu idem dole da vidim šta ću. Iskreno, ne znam ni šta bih uradila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine. Znam samo da nikada ne bih kupovala u Beogradu, gde kupuju moje kolege estradnjaci. Nije to za mene. Ako mi verujete, više ni moja planina Tara nije kao pre, ovde svi beže od mene jer dolazim iz Beograda, pa misle da sam zaražena. Ma užasno je vreme“, žali se pevačica, a prenosi Star.

(Espreso / Star)