in

NADA TOPČAGIĆ BRUTALNO O SVAĐI SA SAŠOM POPOVIĆEM I GLASINAMA O NOVCU: “Često umem da plačem”

Marinko Rokvić i Nada Topčagić nisu u dobrim odnosima nakon što ju je pevač pre dve godine u specijalu emisije “Zvezde Granda” optužioda je njenom sinu uzela 500 evra za pesmu.

– Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla: “Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari”. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 evra, pa se pojavila kod nas. Ljudi, verovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče – rekao je Marinko Rokvić tada u emisiji kod Saše Popovića.

Nada je to sve odmah demantovala.

foto: Youtube Printscreen/Grand Online

– Takve stvari, kao što je on rekao, da sam uzela 500 evra za jednu pesmu, može samo maloumnik da izjavi. Ja sam kolegama pevala uvek, nikad ni dinar nisam uzela, pitajte sve. Mi smo radili zajedno 30 godina, uvek sam bila glavna u ekipi za rad, neće umreti dok mu ja oproštaj ne dam, a neću mu ga dati. To je drama bila, savijala sam se, kukala i klela, i ja njega i on mene. On je nakon toga pobegao u mrak – pričala je Topčagićeva tada za medije.

Međutim, ona je nakon dve godine promenila ploču.

– Bilo je šta je bilo, nisam zlopamtilo. Veoma se brzo naljutim i planem, a posle mi bude žao i često zaplačem zbog svojih postupaka. Bila sam nedavno i u “Grandu” i sa Sašom sam dogovorila snimanje spota, uputio me je kome treba da se javim – ističe Nada koju je tada u tom trenutku Saša Popović spojio zajedno u emisiji kada je sukob između nje i Marinka eskalirao pred kamerama.

Bonus video:

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso / Puls online)