in

Na prestižnom takmičenju osvojio je 33.000 evra

Na prestižnom takmičenju osvojio je 33.000 evra

Ponosan je na sina.

Glumac Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana u braku dugom dve decenije dobili su petoro dece: Janu, Vidana, Bogdana, Kalinu i Ilinu.

On ne krije koliko mu porodica znači, kao i koliko je ponosan na svoje naslednike.

Tako je nedavno podelio i da je njegov sin Bogdan, osvojio drugo mesto na prestižnom međunarodnom pijanističkom takmičenju „Maj Lind“ u Helsinkiju.

Mladom pijanisti pripala je nagrada od 25.000 evra, a Dugalić je dobio i specijalnu nagradu za kamernu muziku u iznosu od 8.000 evra.

„Ono što se dogodilo u protekle dve nedelje je pravo čudo! Čast je dobiti dve nagrade na takmičenju ‘Maj Lind’. Biti u mogućnosti da sviram u svim krugovima izvodeći kamernu muziku, uz neverovatan orkestar, i koncert u Helsinškom muzičkom centru s finskim radijom i izvanrednom dirigentkinjom Anom Marijom Helsing ono je što zaista nazivam blagoslovom“, napisao je Bogdan Dugalić na svom Instagram profilu.

Radost nije skrivao ni otac mladog pijaniste.

„Samo da podelimo radost! Dve nagrade na međunarodnom takmičenju ‘Maj Lind’ u Helsinkiju, Finska. Nagrada za najbolje izvođenje kamernog dela i drugo mesto u finalu“, napisao je glumac.

Podsetimo, Nebojša iza sebe ima izuzetno stresan i težak period. Naime, on je jedan od onih koji su uzeli kredit u švajcarskim francima.

Kako je tada istakao za Telegraf, banka je ta koja bi morala da snosi teret svog nezakonitog poslovanja, da poreski obveznici nemaju nemaju ništa sa tim, dok je u ovom slučaju leks specijalis doneo da to da će taj rizik i loš nadzor države platiti građani.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica