Na Evroviziji zavela GLAVNU FACU! (FOTO)

Ivana Nikolić, Foto: Instagram printscreen

Nije Sanja Vučić jedina članica grupe Hurricane koja je na ovogodišnjoj Evroviziji pronašla simpatiju. Otkako je objavila fotografiju sa svetski poznatim reperom Flo Rajdom, Ivanu Nikolić mediji spajaju upravo s njim.

Hurricane
foto: Prodimedia

Ni tri dana nakon finala Evrovizije na društvenim mrežama ne prestaju da se dele snimci s muzičkog događaja godine, te je tako Ivana Nikolić na Instagramu objavila fotografiju sa svetski popularnim reperom Flo Rajdom, koji je nastupao sa predstavnicom San Marina.

Ivana i Flo Rajda na fotografiji poziraju zagrljeni, a povod medijima da ih spajaju dalo je i to što je ova svetski poznata zvezda zapratila našu Uraganku na Instagramu. Osim toga, on je njihovu zajedničku fotografjiu prokomentarisao, a zatim ju je objavio i na svoj Instagram stori.

Ovo nije prvi put da Ivanu Nikolić mediji vezuju za neku slavnu facu. Naime, krajem 2019. godine mediji su danima pisali o zajedničkoj fotografiji lepe Uraganke i holivudskog glumca Džonija Depa, koga je srela tokom noćnog provoda dok je boravio u Beogradu.

Bonus video:

VODITELJKA EVROVIZIJE ZAVRŠILA U BOLNICI: Niki de Džeger se oglasila i otkrila šta joj se DESILO! (VIDEO)

00:19

VODITELJKA EVROVIZIJE ZAVRŠILA U BOLNICI: Niki de Džeger se oglasila i otkrila šta joj se DESILO! (VIDEO)

(Espreso)

(Espreso)