in

Na ćerku je to jako uticalo, POSTALO JE TERET!

Foto: DRAGAN KADIĆ, ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Leontina Vukomanović brak nikada nije doživljavala kao imperativ. Smatrala je da su u odnosu između dvoje ljudi važniji ljubav, poverenje i razumevanje, nego potpis pred matičarem. Ipak, kako zaljubljenost često prevagne, a ljubav pomuti razum tako je i ona svojevremeno 2009. godine zaplivala u bračnim vodama i muzičaru Filipu Patu, sa kojim ima ćerku Luciju, zaklela se na večnu ljubav.

Nije prošlo ni tri godine, Leontina je na brak sa Patom stavila tačku, a od bolnog razlaza, koji je najviše uticao na njenu naslednicu Luciju, nije više sebi dozvolila da se zaljubi toliko ludo, da poželi ponovo da stane na ludi kamen.

Leontina Vukomanović
foto: Printscreen Youtube

Povedena lošim iskustvom kantautorka je muškarce počela da doživljava kao teret, a brak nepotrebnim, što je u par navrata i za medije izjavila.

– Žena je istinski srećna samo kada je kompletna sama sa sobom, ne treba joj za to muškarac. One koje su vredne i radne znaju o čemu pričam. Moramo da se izborimo sa svoju samostalnost, radimo ono što volimo, imamo svoj posao, ne zavisimo od muškaraca i na kraju krajeva ugađamo sebi kroz te segmente života. Meni trenutno jedino posao izgleda kao dovoljno dinamičan i uzbudljiv. Sva pažnja mi odlazi ili na to ili na ćerku, tako da bi sledeći teret na tasu verovatno napravio haos, stoga ne, ne hvala, ne treba mi pažnja muškarca. Da me ne razumete pogrešno, verujem ja još uvek u ljubav. Privlaće me uredni ljudi, umereni u stilu, ponašanju i zadovoljni svojim postignućima, ali ostajem pri stavu da je brak nepotrebna uredba. I prvi put sam imala problema sa udajom, jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život – rekla je ranije Vukomanovićeva.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)