in

MUŽ ENE POPOV JE PRE BRAKA SA NJOM BIO U VEZI SA NAŠOM POZNATOM VODITELJKOM koja je 10 godina STARIJA OD NJEGA!

Foto: Instagram printscreen

Susreti Ene Popov i njenog supruga Nenada Čanka sa medijima prilično su retki. Par živi daleko od svih znatiželjnih očiju, a svoju ljubavnu priču neguju od 2012. godine. Imaju dve ćerke Riju i Milu, koje su centar njihovog sveta i kojima pružaju sve što mogu.

Ipak o ljubavnoj prošlosti biznismena nije poznato mnogo, a o sadašnjosti je evidentno da je Ena njegova srodna duša u kosmosu. Muž Ene Popov nekada je, prema pisanju domaćih medija, imao romansu sa voditeljkom i novinarkom Tatjanom Vojtehovski. Deset godina starija Tanja i Nenad Čanak bili su dugogodišnji partneri, a kako se pisalo između njih su se ugasile emocije što je dovelo do rastanka.

Tatjana Vojtehovksi
foto: Damir Dervišagić

Biznismen je ubrzo upoznao Enu, koja se pre njega zabavljala sa jednim bivšim rijaliti učesnikom, te su zajedno zalečili slomljena srca i pronašli jedno u drugom srodne duše i idealne partnere.

– Prve emocije i naznake romanse Nenad i Ena su osetili još tokom njegove veze sa Tanjom. Iako su vezu počeli tek pošto su Nenad i Tanja okončali svoju priču, Eni nije prijatno da se sretne sa bivšom koleginicom i izbegava situacije i prilike gde bi bile upućena jedna na drugu. Njih dve se poznaju godinama i Eni je krivo što se sve odigralo tako – otkrio je izvor 2012. za “Blic” .

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso/Blic)