in

Morala je da traži pomoć od lekara!

Pevačica Jelena Rozga ranije je otkrila da ima problema sa srcem, ali i sa štitnom žlezdom.

Sa dva zdravstvena problema koja ima, hrvatska pevačica Jelena Rozga se bori godinama. Sada je za medije otvoreno govorila o svojim dijagnozama.

– Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim – rekla je Rozga.

Rozga je, inače, imala epizodu pre tri godine, a kaže kako je nekoliko dana pre nego što je potražila pomoć lekara osećala da nešto nije u redu, prenosi Večernji.

foto: Damir Dervišagić

– Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti – rekla je Jelena, a prenosi portal “Alo”.

Ona osim problema sa srcem ima i probleme sa štitastom žlezdom, koje je otkrila 2006.

– Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše – izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada oseća odlično.

– I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom – kaže Rozga, prenosi gorepomenuti portal.

Bonus video:

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Vecernji)