in

Momčilo Otašević se razvodi od devet godina starije koleginice, ona sve potvrdila: “Teško je, rastajemo se”

Momčilo Otašević se razvodi od devet godina starije koleginice, ona sve potvrdila: “Teško je, rastajemo se”

Važili su za skladan par.

Glumac Momčilo Otašević i njegova supruga, hrvatska glumica Jelena Perčin važili su za veoma skladan par, te je mnoge šokirala informacija da se razvode.

Njih dvoje imaju sina Jakšu i ćerku Mašu, a već mesecima se šuška o tome da je njihov brak zapao u krizu, što je sada Jelena i priznala.

Glumica je najpre rekla kako se oseća kada deca nisu sa njom, budući da su trenudno sa ocem na putu.

„U početku sam bila anksiozna, jer volim imati stvari pod kontrolom. Zato sam, kad su bili na aerodromu, otišla da spavam, da ne mislim na to. Isto veče sam imala predstavu i, eto, tako nekako je prošao taj prvi dan. Čudno mi je jer sam navikla da su moji ‘pilići’ oko mene, ali sam svesna da je separacija dobra i za njih i za mene, te da moram maksimalno da iskoristim ovaj period da se oporavim jer sam baš jako fizički iscrpljena. Jakša i dalje ne spava celu noć, drugim rečima – ne spavam ni ja. Tako da, eto, sada idem da izvadim umnjak, ofarbam kosu…“, rekla je ona za hrvatsku Gloriju, a potom potvrdila da se razvodi od Momčila.

Foto: Zoran Lončarević

„Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o raskidu. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece“, rekla je ona.

Ispričala je i šta su joj rekli prijatelji kada im je saopštila da se razvodi po drugi put.

„Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celi život i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila“, istakla je ona za pomenuti medij.

Podsećamo, Jelena je ranije bila u braku sa preduzetnikom Kristijanom Babićem, sa kojim ima trinaestogodišnju ćerku Lotu.

BONUS VIDEO: Momčilo Otašević na dodeli emmy nagrada