in

Momčilo Otašević i hrvatska glumica su novi omiljeni par interneta VIDEO

Momčilo Otašević i hrvatska glumica su novi omiljeni par interneta VIDEO

Internetom kruži snimak glumca Momčila Otaševića i glumice Ane Uršule Najev na kojem se osmehuju jedno drugom u zajedničkom intervjuu. Fanovi navode da je hemija između njih ogromna.

U medijima je odjeknula vest da se jedan od omiljenih glumačkih parova iz regiona, Jelena Perčin i Momčilo Otašević razvode. Iako detalji kraha braka nisu poznati, mnogi sumnjaju da je ljubavi na put stala glumica Ana Uršula, i to nakon što su ona i Momčilo zajedno snimali seriju.

Oni su zajedno radili na seriji Nove TV „Kumovi“, a varnice su navodno pojavile tokom snimanja.

Internetom sada kružu snimak njihovog zajedničkog intervjua koji je snimljen pre nešto više od godinu dana, a u kojem Momčilo i Ana Uršula zajedno govore o projektu.

Mnogi su mišljenja da je hemija između njih dvoje već tada bila i više nego očigledna. Uršula nije skidala osmeh sa lica, a Momčilo je sve vreme gledao u nju.

Video pogledajte u nastavku.

„Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih da pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama. Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuju me nazvati razaračicom porodice i braka“, ispričala je Ana za „Slobodnu Dalmaciju.“

BONUS VIDEO: Momčilo Otašević na dodeli Emmy nagrada