in

“MOLILA SAM BOGA DA ME UZME!” HRVATSKA PEVAČICA OSLEPELA, NIJE MOGLA NI DA HODA

Foto: Printscreen Instagram/____nika_antolos____

Hrvatska pevačica Nika Antolos pre nekoliko godina otkrila je da joj je dijagnostifikovana multipla skleroza.

Ona je u par navrata govorila o teškim trenucima, a sada je njena situacija je znato bolja, te pevačica ima utisak da se sreća osmehnula i čak njoj.

– Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovetiti s onom Nikom od pre dve godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene – rekla je pevačica u emisiji “Izdvojeno”, koja je inače usled bolesti, oslepela na jedno oko.

Antolosova se takođe pristetila perioda kada joj je dijagnostifikovana bolest:

– U sekundi mi je kroz glavu prošlo milion pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživela olakšanje i mir koji me je pratio tokom cele terapije. Ako sam pristala da idem uz Boga noseći taj krst, znala sam da se nemam čega plašiti – istakla je ona.

Najteže joj je bilo kada nije mogla da hoda i nije imala snage ni za šta. Oslepela je na levo oko i proživljavala je veliku bol. Bila je zavisna od pomoći drugih.

Nika Antolos
foto: Printscreen Instagram/____nika_antolos____

– U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno videla koliko mi je vera mala – kaže Antolosova i dodaje:

– Niko od nas ne zna kad mu je zadnji dan u životu. Stoga je glupost strahovati od bilo kakve dijagnoze jer od toga nećeš moći videti šta se predivno iza toga skriva. Od nas zavisi hoćemo li ići putem vere ili ne – zaključuje Nika.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)