in

“Mnogi misle da ljudima u našim godinama nije do toga”

“Mnogi misle da ljudima u našim godinama nije do toga”

Suzan Somers govorila je otvoreno o svojoj intimi.

Američka glumica Suzan Somers nedavno je otkrila tajnu srećnog braka sa kolegom Alanom Hamelom, koji traje već 55 godina.

Kako tvrdi, njen osamdesetšestogodišnji suprug je i dalje veoma pažljiv prema njoj.

„Razmazili smo jedno drugo i stalno delimo komplimente. Radi se o međusobnom poštovanju i pružanju partneru onoga što mu je potrebno. Započinjemo dan u romantičnom blaženstvu i trudimo se da tako bude i dalje. A i svako jutro mi donosi kafu u krevet“, izjavila je u intervjuu za magazin „First For Women“.

Suzan je i ranije otvoreno govorila o njihovom aktivnom seksualnom životu, a nije se libila ni sada.

„Hormoni nam divljaju, jako puno se seksamo! Mnogi misle da ljudima u našim godinama više nije do toga, ali mi smo i te kako aktivni! Možda će vam ovo biti i previše informacija, ali evo, sad je tek podne, a mi smo se seksali već tri puta! Alan je nezasit – probudi se u 4.30 i spreman je za ‘divljanje’! U šali znam da ga pitam ‘Pa zar ne možeš da pričekaš da barem sunce izađe’“, ispričala je Suzan.

Foto: EPA/PAUL BUCK

Podsetimo, Suzan je popularnost stekla 70tih godina prošlog veka, kada je igrala u serijama „Tri cimera“ i „Korak po korak“. Tri decenije kasnije, Suzan oduševljava svojim izgledom gde god se pojavi.

Prema njenim rečima, nije se podvrgla estetskim korekcijama, već je za njen izgled zaslužna zdrava ishrana kojoj se okrenula nakon što joj je pre dvadesetak godina ustanovljen rak dojke, prenosi „24sata.hr“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica