in

Misteriozni ljubavni život Ivane Korab

Ivana Korab je jedna od najuspešnijih srpskih manekenki. U svet modelinga ušla je sa svega 16 godina i tada su joj se otvarala sva vrata. Tokom karijere radila je za neke od popularnih modnih brendova, a svoj put je utabala u Aziji. Više od pola života provela je u Americi te se o njenoj privatnosti malo toga znalo. 

Međutim, veliku pažnju privuklo je njeno venčanje 2013. godine. Tada je izgovorila sudbonosno da crnogorskom biznismenu Miu Daniloviću. Svi domaći mediji prenili su utiske sa svadbene ceremonije. Supružnici su izgledali zaljubljeno i srećno. Međutim, nakon manje od dva meseca usledio je furiozni razvod koji je sve šokirao. O ovom krahu poznata lepotica je samo jednom govorila javno:

-To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost – rekla je Ivana za domaće medije.

Nakon ovog ljubavnog brodoloma, spakovala je kofere i otišla u Ameriku gde je nastavila karijeru u život daleko od medijske pompe i svega što je podsećalo na prethodnu životnu fazu. Opečena ovim iskustvom, o ljubavi je godinama ćutala.

Polovinom 2017. godine srpski mediji su objavili informaciju da je u vezi sa slovenačkim fudbalerom Reneom Krhinom. On je objavio nekoliko njihovih fotografija na svom Instagram profilu, ali manekenka nije želela da komentariše svoj ljubavni status.

Ivani se 2021. godine ostvarila i najveća želja da postane majka. Ona je u februaru 2021. godine dobila sina Matea iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje, a tako je i naredni put uspela da se ostvari kao majka. Ivana se krajem prošle godine porodila i otkrila da želi veliku porodicu. Nikada nije govorila o tome koji je muškarac osvojio njeno srce. Jedino što je nagovestila je to da njen izabranik ima dete iz prethodnog braka.

– Moj suprug ima jedno dete iz prvog braka, onda smo se dogovorili i ja sam mu rekla: “Rodiću dvoje dece i dvoje ću da usvojim”.I ja sam mu to rekla pre nego što smo se prvi put i poljubili, on je toga bio vrlo svestan – otkrila je lepotica za “Unu”

 

BONUS VIDEO:

 Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /