in

Mirka Vasiljević se prisetila školskih dana i priznala da je posećivala psihologa

Mirka Vasiljević se prisetila školskih dana i priznala da je posećivala psihologa

Glumica je veoma mlada stekla popularnost.

Glumica Mirka Vasiljević prisetila se školskih dana, koji prema njenim rečima nisu bili baš prijatni.

Glumica Mirka Vasiljević odgovarala je na pitanja tviteraša

Izdvajala se od druge dece, zbog čega je često bila na meti podsmeha.

„Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opancima… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko“, prisetila se glumica jednom prilikom za Pink.

Sa samo 15 godina snimila je hit komediju „Mi nismo anđeli 2“, a čime je stekla ogromnu popularnost. Zbog toga, kao i velikog pritiska javnosti posećivala je i psihologa.

„Mislila sam – ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Dobijala sam komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata. I tada sam promenila broj, koji i dan-danas imam. Mama mi je rekla: ‘Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni da mogu da te dobijem’. Pričala sam tada s roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao da su sve to propratne stvari s kojima ću se s vremenom izboriti“, objasnila je glumica.

BONUS VIDEO: „Vujadin menja pelene samo kad me uhvati žuta minuta“: Mirka Vasiljević za Nova.rs